| | Mesaje pentru si de la Florin | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Deea Andreea Moderator

Numarul mesajelor: 553 Varsta: 20 Localizare: Ploiesti
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 04, 2008 10:55 am | |
| wowwww.....deci ai cantata foarte mijtooooooooooooo sambata...numai k nu am vazut prima parte k nu am avut prima tv...asta e...oricum tu ai cantat foarte bine...si asta s-a vazut atat la juriu cat si la public...important e ca tu sa dai tot ce e mai bun din tine atunci cand esti pe scena....sa uit de tot... moooolt bafta in continuare...hai k mai ai un pic  |
|
 | |
cristyna Fanatic

Numarul mesajelor: 911 Varsta: 19 Localizare: Oradea
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 04, 2008 10:59 am | |
| Bravo Florine pt ce ai facut ieri sper sa fie asa si saptamana viitoare mai ales in cdrul voturiilor si sa castigi Bafta |
|
 | |
Adriyana Moderator

Numarul mesajelor: 211
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 04, 2008 11:01 am | |
| |
|
 | |
morandina Admin

Numarul mesajelor: 343 Varsta: 20
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 04, 2008 2:08 pm | |
| Felictiari Florin ! Ai cantat superb  mi-a placut mult duetul cu Oana.Bine cred ca sunt si putin subiectiva . In orice caz, sper sa castigi, imi doresc asta din tot sufletul. Eu nu pot decat sa iti urez mult succes si sa te votez sambata seara ! ti pup  _________________   |
|
 | |
Diiana Fan

Numarul mesajelor: 209 Varsta: 17 Localizare: Timisoara
 | |
 | |
mady_dulcik Incepator

Numarul mesajelor: 14 Varsta: 19
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Mier Mai 07, 2008 11:08 am | |
| sincer daca nu castiga florin megastarul si castiga andrei nu ma mai uit la ms ..... omu ala mie nu imi transmite nimic.... sper deosebire de florin care transmite tot.... |
|
 | |
kurt4991 Cunoscator

Numarul mesajelor: 59 Varsta: 22 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Vin Mai 09, 2008 2:38 pm | |
| Poate sa-mi zica si mie cineva id-ul de HI-5 al lui Florin? Va multumesc. |
|
 | |
crystal_ball_11@yahoo.com Incepator

Numarul mesajelor: 2 Varsta: 22 Localizare: Calarasi
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Vin Mai 09, 2008 6:37 pm | |
| Succes Florin !!! iti tin pumnii sambata te vrem megastar o sa te votez  |
|
 | |
djstereo Cunoscator

Numarul mesajelor: 54 Varsta: 17
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 1:32 pm | |
| Bafta in seara asta Florin!Iti tinem pumnii toti. Daca si eu am emotii imi imaginez tu Oricum cel mai bun sa castige [si pentru mine tu esti cel mai bun] |
|
 | |
kurt4991 Cunoscator

Numarul mesajelor: 59 Varsta: 22 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 4:24 pm | |
| SUCCES FLORINE! Sper sa castigi pentru ca meriti. Te voi vota in seara asta de cate ori voi putea. Speranta moare ultima...  |
|
 | |
cristyna Fanatic

Numarul mesajelor: 911 Varsta: 19 Localizare: Oradea
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 5:07 pm | |
| Bafta Florin...sper sa fi tu cel invingator in seara asta si dak vei castiga asa cum sper si se va intampla sunt sigura k nu ne vei dezamagi  |
|
 | |
lucasa Fanatic

Numarul mesajelor: 879 Varsta: 31
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 5:09 pm | |
| FORZA FLORIN!Tu esti megastarul pe care-l asteptam cu totii. In seara asta visul tau se va implini si dorintele noastre se vor realiza. |
|
 | |
heathaddict79 Dedicat

Numarul mesajelor: 114 Varsta: 23 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 5:35 pm | |
| MULT SUCCES IN SEARA ASTA! TOT CE-MI DORESC E SA NU FII RETINUT SA CANTI CUM SIMTI , SA TE MISTI CUM SIMTI(nu ii asculta pe cei din juriu in ceea ce priveste miscarea pt ca mie mi-a placut de fiecare data cum te-ai miscat) si sa comunici cu publicul...Stiu ca pare cam mult de facut dar sunt sigura ca vei reusi!FII PLIN DE ENERGIE - asta da garantat rezultate extraordinare! INDIFERENT DE CE SE VA INTAMPLA IN SEARA ASTA ,la sfarsit, TU pentru noi esti MEGASTAR !Un MEGASTAR care le-a dat deja clasa multor concurenti si i-ai lasat cu gura deschisa pe membrii juriului care te subevaluasera! ITI MULTUMIM CA NE-AI INCANTAT SAMBATA DE SAMBATA CU PRESTATIILE TALE SI DUPA VREM CU SIGURANTA SA TE VEDEM SI AUZIM! VOM FI ALATURI DE TINE ORICE-AR FI! FA-I PRAF! PS: ITI VOI TINE SI EU PUMNII!  |
|
 | |
crystal_ball_11@yahoo.com Incepator

Numarul mesajelor: 2 Varsta: 22 Localizare: Calarasi
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 5:44 pm | |
| Mult noroc Florin !!!!!!! hai cu megastarul  |
|
 | |
anytza007 Incepator

Numarul mesajelor: 12 Varsta: 20
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 7:01 pm | |
| de la Florin : Salut, sunt Florin. Astazi este marea finala Megastar, bineinteles la Prima TV de la ora 20:00. Multumesc pentru sprijinul vostru de pana acum, iar azi, mai mult ca niciodata am nevoie de sustinerea si bineinteles de voturile voastre. Doar cu ajutorul vostru pot castiga acest concurs, asa ca nu uitati, dupa ora 8:30 - "VOT FLORIN" la 1771. (Cat mai multe .) Va pup si va iubesc, FLORIN |
|
 | |
| | Mesaje pentru si de la Florin | |
|