| | Mesaje pentru si de la Florin | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
cristyna Fanatic

Numarul mesajelor: 911 Varsta: 19 Localizare: Oradea
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 7:15 pm | |
| clar ... VOT FLORIN la 1771 mi`a placut mooolt cum a cantat |
|
 | |
denisa_candy_max Incepator

Numarul mesajelor: 3 Varsta: 18 Localizare: BXL
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 7:31 pm | |
| VOTATI LA 1771:VOT Florin |
|
 | |
cristyna Fanatic

| Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 9:36 pm | |
| FLORIN....imi pare ffffffffffffffffffffffffffff rau k nu ai castiga dar asta e viata merge inainte  |
|
 | |
anytza007 Incepator

Numarul mesajelor: 12 Varsta: 20
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 9:39 pm | |
| Bai deci sunt socata. Florin imi pare super rau. Puteam sa jur ca vei castiga. De fapt, de peste tot se zvonea ca tu vei castiga, cred ca ai auzit si tu. Andrei nu va fi niciodata in stare sa cante altceva decat rock..si universal-ul nu cred ca il va lasa pe rock..probabil o sa faca gen Zero. Again. Imi pare super rau. Oricum felicitari. Si personal sper sa te vad cat mai curand pe sticla/concerte.. Deci nu renunta! Esti bun. Ai carisma. Prinzi! Tot inainte Florine!  |
|
 | |
bizarre_lovesongs Moderator

Numarul mesajelor: 88 Varsta: 21 Localizare: Arad
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 9:59 pm | |
| vreau sa ma mut in bucuresti!deci numi vine sa cred ca aradenii lau votat asa mult pe andrei. florin e mult mai bun. asta e,sa speram k o sa mearga mai departe cu formatia si sa scoata cduri.
~Florin ramane megastar~ |
|
 | |
lucasa Fanatic

Numarul mesajelor: 879 Varsta: 31
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 10:11 pm | |
| eu nu pot sa-mi revin! Florin,nici nu stii cat de rau imi pare! cum am mai spus,in seara asta ti s-a facut o mare nedreptate,dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la pasiunea ta. pentru ca fanii adevarati,printre care ma numar si eu,vor sa te auda cantand asa cum numai tu stii s-o faci,adica minunat. pentru mine,tu esti adevaratul megastar! si timpul o sa-mi dea dreptate... |
|
 | |
Diiana Fan

Numarul mesajelor: 209 Varsta: 17 Localizare: Timisoara
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 10:29 pm | |
| | lucasa a scris: | eu nu pot sa-mi revin! Florin,nici nu stii cat de rau imi pare! cum am mai spus,in seara asta ti s-a facut o mare nedreptate,dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la pasiunea ta. pentru ca fanii adevarati,printre care ma numar si eu,vor sa te auda cantand asa cum numai tu stii s-o faci,adica minunat. pentru mine,tu esti adevaratul megastar! si timpul o sa-mi dea dreptate... |
are fff multa dreptate sa nu uiti nicodata de unde ai plecat si sa nu te lasi invins de asta..pentru e o prostie, tu mereu ai fost in fatza, arati foarte bine, mereu ai avut note mai bune ca el, si mereu ai fost primul pe lista voturilor, succes in continuare, eu te voi sustine mereu  |
|
 | |
cristyna Fanatic

| Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 10:31 pm | |
| | Diiana a scris: | | lucasa a scris: | eu nu pot sa-mi revin! Florin,nici nu stii cat de rau imi pare! cum am mai spus,in seara asta ti s-a facut o mare nedreptate,dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la pasiunea ta. pentru ca fanii adevarati,printre care ma numar si eu,vor sa te auda cantand asa cum numai tu stii s-o faci,adica minunat. pentru mine,tu esti adevaratul megastar! si timpul o sa-mi dea dreptate... |
are fff multa dreptate sa nu uiti nicodata de unde ai plecat si sa nu te lasi invins de asta..pentru e o prostie, tu mereu ai fost in fatza, arati foarte bine, mereu ai avut note mai bune ca el, si mereu ai fost primul pe lista voturilor, succes in continuare, eu te voi sustine mereu :>:D<: |
la fel zic si ji succes in continoare si s`o |
|
 | |
bizarre_lovesongs Moderator

Numarul mesajelor: 88 Varsta: 21 Localizare: Arad
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Sam Mai 10, 2008 10:55 pm | |
| mult succes in continuare Florin si scoate cat mai multe cduri :[-o<: |
|
 | |
djstereo Cunoscator

Numarul mesajelor: 54 Varsta: 17
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 11, 2008 9:00 am | |
|  nu pot sa cred.Am ramas socata cand am vazut numele Andrei pe foaia aceea.As fi putut sa jur ca Andreea o sa zica ca u esti noul megastar.  .Tu oricum esti un megastar cu sau fara acest titlu.Sa nu te dai batut  noi, vrem sa iti mai auzim vocea.Sper sa treci cat mai repede peste momentul asta asa greu si sa te pui pe treaba. Bafta in continuare!O sa fim mereu langa tine!  |
|
 | |
Deea Andreea Moderator

Numarul mesajelor: 553 Varsta: 20 Localizare: Ploiesti
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 11, 2008 9:55 am | |
| ai cantat mijto mai Florine...si eu eram mai mult k sigura k tu o sa castigi...nuj ce sa mai zic acum...oricum cum am mai spus finala s-a dat intre preferatii mei....chiar eram in dubii...mie mi s-a parut k amandoi au cantat foarte frumos si mi-ar fi placut sa nu piara nici unul.... oricum sper k vei continua mai departe cu trupa ta si sa auzim cat mai multe vesti despre tine.... mooolta bafta in continuare in cariera ta...dak pentru tine muzica e prioritatea ta in viata atunci continua pe acest drum pentru k multa lume va fi alaturi de tine....  |
|
 | |
Shinya Incepator

Numarul mesajelor: 1 Varsta: 18 Localizare: The Silent Place
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 11, 2008 10:17 am | |
| uhhh ce pacat ca ai pierdut Florine,imi pare sincer rau  ,esti ce mai bun,doar deasta te-am votat aseara de mi-au sarit butoanele telefonului  nu sunt dezamagita decat ca ai pierdut desi nu trebuia.Oricum indiferent cine e acum "Megastar" pentru mine si pentru toti fanii tai tu esti adevaratul Megastar.Sper din suflet sa ai un real succes in muzica pentru ca ai talent.You're the bestl!!! Multa bafta in continuare And never give up!!!!  |
|
 | |
alice Incepator

Numarul mesajelor: 3 Varsta: 20
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 11, 2008 11:37 am | |
| bhei nu stiu nu ma pasioneaza muzica frate
da esti bun:)) |
|
 | |
JUSTANA Incepator

Numarul mesajelor: 1 Varsta: 32
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 11, 2008 11:53 am | |
| Ideea e urmatoarea: FLORIN in mod cert a fost cel mai bun in tot acest concurs!. In primul rand nu stiu cum de a fost initial rezerva ...asa ceva NU trebuia sa se intample ...uitati-va totusi pana unde a ajuns!!! OK..apoi si ce daca Florin e increzut si cu nasul pe sus, asa cum multi l-au caracterizat? Bravo lui! E o atitudine excelenta care vine din faptul ca are incredere in el si in plus e aceeasi atitudine care o au marea majoritate a celebritatilor. Nu-l suport pe Andrei  !!!Cu fata lui de ingeras , a fost la urma urmei mai viclean decat Florin. In plus ce l-a avantajat pe acest individ, a fost atmosfera de la Arad, melodia de la Vama Veche si faptul ca Florin nu a riscat sa cante o melodie mai celebra,mai cunoscuta. Sper sa se intample acelasi lucru care se intampla in alte tari la emisiuni similare si anume ca cel de pe locul 2 sa ajunga pana la urma urmei , marea vedeta! Florin,imi pare sincer rau ca nu ai castigat!!! |
|
 | |
lucasa Fanatic

Numarul mesajelor: 879 Varsta: 31
 | Subiect: Re: Mesaje pentru si de la Florin Dum Mai 11, 2008 12:10 pm | |
| din cate am inteles eu aseara,trupa lui Florin se numeste Stolen Kites. chiar te rog,Florin,sa ne spui daca asta e numele trupei sau poate am inteles eu gresit,dar crede-ma ca aseara aveam atat de multe emotii si eram concentrata numai asupra ta si a evolutiei tale,ca nici n-am fost atenta la ce-au mai spus ceilalti. |
|
 | |
| | Mesaje pentru si de la Florin | |
|